سامانه نگارش زبان چینی کهنترین سامانه نگارش است که در طول تاریخ بیوقفه از آن استفاده شدهاست. بیش از ۴۷٬۰۰۰ کاراکتر چینی وجود دارد که بخش بزرگی از آن امروزه بهندرت بهکار برده میشود. یرای مشاهده حروف الفبای چینی به فارسی در ادامه مقاله با بنیاد چین همراه باشید.
در سامانهٔ نگارش چینی، هریک از کاراکترها تکهجایی هستند و بهطور معمول با یکی از هجاهای گفتاری مطابقت میکنند. این هجاها هرکدام دارای معانی پایهای و ساده هستند. با اینحال، هرچند بعضی از معانی و واژهها با یک هجای ساده نوشته میشوند، برای نوشتن بیشتر آنها در چینی ماندارین به دو یا بیش از دو کاراکتر نیاز است و بنابراین چندهجایی محسوب میشوند و از ترکیب آنها معناهای تازهای بهوجود میآید که درعین ارتباط با معنای تکتک واژههای نخستین، مفهوم تازهای میآفرینند.
زبان چینی زبان رسمیکشورهای جمهوری خلق چین، تایوان و سنگاپور است و یکی از زبانهای مهم و پرمخاطب در کشورهای آسیایی بهحساب میآید. این زبان پرمخاطب، پلی است برای ارتباطهای تجاری و اقتصادی کشورهایی که دوست دارند با چین روابط حسنه سیاسی و اقتصادی داشته باشند.
ایران و چین یکی از گستردهترین روابط سیاسی و اقتصادی را با یکدیگر را دارند، بنابراین فرصتهای بسیار خوبی در بحث ترجمه چینی برای تجار و صاحبان کسبوکار فراهم است.
یکی از خدماتی که از ابتدای کار مترجمین ایران ارائهشده است. حروف الفبای زبان چینی به فارسی و ترجمه فارسی به چینی بهصورت حرفهای و در تمام زمینههای تخصصی و عمومی است. اگر شما هم دوست دارید حروف چینی را با معنی فارسی آنها ببینید، پیشنهاد میکنم در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا تمامی اطلاعات از جمله فرایند ترجمه و یا تبدیل اسم فارسی به چینی، کاربرد ترجمه چینی، قیمت ترجمه، زمان تحویل ترجمه و نحوه سفارش را برای شما بازگو کنیم.
ترجمه حروف الفبای چینی با معنی فارسی، ترجمه فارسی به چینی و سایر زبانهای زنده دنیا برای گروه افراد با نیازهای متنوع تفاوت زیادی دارد. برای مثال شما میتوانید برای ترجمه انواع مقالههای دانشگاهی و متنهای علمی و تخصصی خود از خدمات ترجمه مقاله استفاده کنید و مقالات تخصصی خود را با همراهی مترجمهای باسابقه در این حوزه ترجمه کنید. علاوه بر ترجمه متنهای علمی و دانشگاهی، ترجمه چینی کاربردهای دیگری هم دارد که در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت.
بیشتر بخوانید: قدمت ادبیات کهن چین چقدر است؟
از نظر تعداد صحبتکنندگان، زبان چینی ماندارین گستردهترین زبان در جهان است و بیشترین تعداد صحبتکنندگان را دارد. در واقع، بیش از 800 میلیون ماندارین زبان وجود دارند و چینی یکی از 5 زبان پر مخاطب دنیا است. و اگر تمام لهجههای موجود چینی را در نظر بگیریم تعداد چینی زبانانبه بیش از 1.2 میلیارد نفر خواهد رسید.
اگرچه تعداد لهجهها در چین بسیار زیاد است، زبان نوشتاری چینی تغییرات اندکی در بین لهجهها دارد. پس نگران نباشید، اگر متنی را از فارسی به چینی ترجمه کنید، در سراسر چین قابل خواندن خواهد بود.
الفبای اصلی چینی بیش از پنجاه هزار کاراکتر دارد، البته حدود 30 هزار کاراکتر منسوخ شده و از باقیمانده آنها حدود 2 تا 3 هزار نویسه در مجلات و روزنامهها استفاده میشود.
زبان چینی، زبانی باستانی با بیش از 3 هزار سال سابقه است.
زبان چینی ساده شده، امروزه در تمامیسرزمین چین و سنگاپور استفاده میشود.
زبان چینی یکی از دشوارترین زبانها برای یادگیری به عنوان زبان دوم است.
کشور چین به صورت رسمیجمهور خلق چین نامیده میشود، جمعیت آن 1.3 میلیارد نفر است و سومین کشور بزرگ دنیا هم هست.
قله اورست مرز چین و نپال است.
پایتخت چین پکن است و پرجمعیتترین شهر آن شانگهای نام دارد. 47% مردم چین شهرنشین هستند. چین کشوری حادثه خیز است و هر ساله دچار طوفانهای شدید، سیل و زلزله میشود.
دو رودخانه بزرگ دنیا یانگ تسه و رودزرد در چین جریان دارد که به ترتیب چهارمین و ششمین رودخانه بزرگ دنیا هستند.
زبان چینی یا دقیقتر زبانهای چینی بخشی از خانواده زبانهای سینی-تبتی را تشکیل میدهند، زبان مادری حدود یک پنجم مردم جهان یکی از انواع زبان چینی است.
زبان اصلی و عمده و رسمی در سرزمین چین، چینی ماندارین یا پوتونگ خوا است.
این زبان با حدود ۱.۴ میلیارد نفر پر متکلم ترین زبان دنیاست. این زبان یکی از ۶ زبان رسمی سازمان ملل است.
اصطلاحات اضطراری
کد مطلب: 1230-1/981029-1000/م ح/ت/98
الفبای چینی پین یین نام دارد و بر اساس حروف رومی است، اما یک حرف وجود ندارد: v (که به جای آن با “ü” جایگزین شده است که با u متفاوت است)
چینی تنها زبان مدرنی است که الفبای ندارد. سیستم نوشتاری آن “لوگوسیلابیک” است، به این معنی که هر کاراکتر نشان دهنده یک هجا از زبان چینی است و می تواند به تنهایی یک کلمه باشد یا با نویسه های دیگر ترکیب شود تا کلمه دیگری ایجاد کند.